Mărturii

magura

Cristian Măgură, absolvent Litere, Redactor Centrul Media Adventist.

Anii pe care i-am petrecut la Cernica au fost cei mai frumoși ani pentru că a fost perioada în care m-am dezvoltat cel mai mult, am citit cel mai mult, am cunoscut oamenii care m-au ajutat cel mai mult. Îmi dau seama că dacă n-aș fi întâlnit câțiva oameni, dacă n-aș fi avut momentele acelea de studiu și dacă n-aș fi avut “revelațiile” din perioada studenției, aș fi fost astăzi un om cu totul altfel.

Rememorez aventajele mari pe care eu le-am găsit la Cernica: disponibilitatea unor profesori, disponibilitate pe care am regăsit-o parțial la programul de master, mediul foarte favorabil studiului, liniște, bibliotecă și profesori care să te călăusească.

Dacă ai aceste ingredinte, poți să faci absolut orice!

 

Ramona Simion – absolventă, Teologie adventistă, Limba şi literatura română.

…aici este şcoala Domnului şi unde altundeva dacă nu aici îţi poţi cizela caracterul, îţi poţi pune ţinte înalte, îţi poţi crea o viziune şi, mai ales, te poţi răsfăţa în dragostea divină.

Pentru mulţi aceste cuvinte pot părea simple teorii, care au drept scop promovarea unei imagini bune a şcolii, însă eu, ca studentă la specializarea Teologie – Litere, vă asigur că aici am avut parte de o profundă schimbare a vieţii mele, de experienţe deosebite cu Isus, am reuşit să-mi trasez o direcţie pentru viaţă şi mai mult, să mă simt mai aproape de cer.