Conferință internațională la Universitatea Adventus

Universitatea Adventus din Cernica organizează în perioada 2-4 aprilie 2024 Conferința Internațională: „Educație, Biblie și Societate”. Tema din acest an este „Inovații contemporane, provocări și oportunități”. Cei care doresc să participe cu o lucrare sunt așteptați să trimită un rezumat de 250-300 de cuvinte la adresa icon@uadventus.ro până la data de 15 februarie 2024. Toate materialele trimise pe adresa conferinței, precum și prezentările din cadrul evenimentului vor fi în limba engleză.

În campusul universitar adventist din Cernica în fiecare an academic este organizată cel puțin o sesiune de comunicări științifice și mai multe evenimente academice în care sunt prezentate rezultate ale cercetărilor din domeniile teologiei, pedagogiei și asistenței sociale sau ale altor discipline din cadrul științelor sociale. Cele mai multe dintre lucrările prezentate în cadrul acestor evenimente vor fi publicate în TheoRhēma, Journal of Educational Studies și Symposion, revistele Universității Adventus din Cernica.

Pentru mai multe informații despre evenimentul academic din acest an accesați pagina conferinței la adresa www.uadventus.ro/icon