Convenția națională adventistă de asistență și misiune socială 2024

A opta ediție a Convenției naționale adventiste de asistență și misiune socială va fi organizată de Universitatea Adventus și Uniunea de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România în colaborare cu ADRA România în perioada 29-30 martie 2024 în Campusul adventist de la Cernica. Evenimentul se va desfășura sub titlul „Lucrăm pentru El” și va avea ca motto textul biblic „… Mie Mi le-ați făcut.” (Matei 25:40)

Cei interesați de această convenție vor avea posibilitatea să participe la mai multe seminare și momente de închinare pregătite de organizatori. Întâlnirile vor începe vineri seara la ora 20.00 și se vor încheia sâmbătă seara. Seminarele vor fi prezentate de vorbitorii invitați la acest eveniment. Momentele de închinare din Sabat vor fi pregătite de organizatori și alți participanți la eveniment, iar mesajul spiritual de la ora 11.00 va fi transmis de pastorul Florian Ristea, Directorul departamentului Școala de sabat și lucrarea personală în cadrul Diviziei Intereuropene.

La acest eveniment sunt invitați și așteptați atât asistenții sociali membri ai Bisericii Adventiste, cât și persoanele care coordonează sau lucrează în proiecte sociale (ADRA, ASUP, ARSU, centre pentru îngrijire seniori, centre de zi sau de noapte, proiecte în penitenciare sau pentru oamenii străzii, persoane cu dizabilități, copii care se confruntă cu dificultăți financiare etc). De asemenea, la această întâlnire pot să participe și prieteni sau simpatizanți ai Bisericii Adventiste, precum și persoane care doresc să organizeze proiecte în domeniul asistenței sociale, studenți AZS la asistență socială și/sau sponsori care doresc să susțină activități în domeniul asistenței sociale sau care intenționează să-și înființeze un ONG (Asociație, Fundație, Federație etc).

Invitați:

Florian Ristea, Director Departament Școala de Sabat și Lucrarea Personală – zona Intereuropa

Daniel Brînzan – Director Departament Școala de Sabat și Lucrare Personală, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România

Robert Georgescu – Director, ADRA România

Cei interesați de eveniment sunt invitați să se înscrie la adresa https://forms.gle/fAD5e7PcveLLzzAq9 sau pot suna la numărul de telefon 075 314 26 22