Programul „Iisus ne-a învățat…” la final

Prin harul lui Dumnezeu, săptămâna trecută s-a încheiat proiectul evanghelistic „Isus ne-a învățat…” Programul a fost organizat de Uniunea de Conferințe a Bisericii Adventiste din România și a fost pregătit de profesori care predau la programul de teologie din cadrul Universității Adventus în colaborare cu pastori, profesori și alți invitați din țară. Filmările au fost realizate în campusul adventist din Cernica împreună cu un grup de studenți din departamentul Adventus Media.

În timpul difuzării programul, perioada 11-19 noiembrie s-au primit multe mesaje și reacții pozitive care au adus convingerea că Dumnezeu a binecuvântat această lucrare. Cele nouă programe care au fost difuzate în perioada amintită mai sus pot fi vizionate în continuare pe mai multe conturi de Facebook sau YouTube.

Întreaga echipă care a lucrat pentru acest proiect, fie că este vorba de cei care au avut ceva de prezentat sau de cei care s-au ocupat de producție, rămâne cu un profund sentiment de recunoștință față de Dumnezeu pentru această oportunitate de slujire, și totodată aduce mulțumiri tuturor celor care s-au rugat pentru acest proiect și s-au implicat în distribuirea materialelor video pregătite pentru fiecare seară. Chiar dacă acest program s-a încheiat, pot continua rugăciunile de mijlocire pentru cei care au ascultat mesajul evangheliei, precum și preocuparea de a recomanda și a distribui videoclipurile postate în mediul online.