Festivitatea de absolvire la Institutul Teologic Adventist promotia 2012

Duminică 10 Iunie ora 10.00 a avut loc la Institutul Teologic Adventist din Cernica Festivitatea de absolvire a promoției 2012. Programul a început cu un cuvânt de bun venit prezentat de pastorul Marius Munteanu, președintele Institutului Teologic Adventist.

Cu acest moment festiv, numărul studenților absolvenți ai Institutului Teologic Adventist a trecut de 1500. În promoția 2012 au absolvit 20 de studenți la programul de studii de licență Teologie Pastorală, 9 la Asistență Socială, 11 la Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză, 22 la Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, 14 la programul de Master în Teologie cu Universitatea Andrews (SUA) și 13 la programul de Master în Științele Educației cu Universitatea Montemorelos (Mexic).

Absolvire 2012 [Galerie Foto]

La eveniment au participat profesorii instituției, reprezentați ai Uniunii de Conferințe, părinți, prieteni ai studenților dar și invitații speciali pentru această ocazie: Dr. John Wesley Taylor V, Director Asociat – Departamentul de Educatie al Conferintei, Dr. Ismael Castillo, Presedinte al Universitatii Montemorelos și pastorul Nae Daniel, presedinte al Misiunii Turcia-Cipru.

Într-o atmosferă de închinare și bucurie, absolvenții au primit ultimele cuvinte de învățătură din partea celor care i-au îndrumat mai mulți ani, iar ca un gest de prețuire și recunoștință studenții au oferit flori și au transmis un mesaj de mulțumire celor care le-au fost dascăli sau i-au susținut în timpul studiilor. Astfel se termină o etapă frumoasă din viața unor tineri care au dorit să studieze într-o școală cu o misiune precisă, dar acest moment este și o invitație pentru cei care doresc să studieze la Institutul Teologic Adventist din Cernica.