Convenția națională adventistă de asistență și misiune socială 2023

A VII-a ediție a Convenției naționale adventiste de asistență și misiune socială va fi organizată de Universitatea Adventus și Uniunea de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România în colaborare cu ADRA România și Asociația AsproAs în perioada 31 martie – 1 aprilie 2023 în Campusul adventist de la Cernica. Evenimentul se va desfășura sub titlul „Generozitate și Speranță” și va avea ca motto textul biblic „Ferice de cel ce îngrijește de cel în nevoie…” (Psalmii 41:1)

Cei care doresc să participe la această convenție vor avea posibilitatea să se înscrie la mai multe seminare și să fie prezenți la momentele de închinare pregătite de organizatori. Întâlnirile vor începe vineri vineri seara și se vor încheia sâmbătă seara. Momentele de închinare din Sabat vor fi pregătite de organizatori și alți participanți la eveniment, iar mesajul spiritual de la ora 11.00 va fi transmis de pastorul Aurel Neațu, Președintele Uniunii de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

La acest eveniment sunt invitați și așteptați atât asistenții sociali membri ai Bisericii Adventiste, cât și persoanele care coordonează sau lucrează în proiecte sociale (ADRA, ASUP, ARSU, centre pentru îngrijire seniori, centre de zi sau de noapte, proiecte în penitenciare sau pentru oamenii străzii, persoane cu dizabilități, copii care se confruntă cu dificultăți financiare etc). De asemenea, la această întâlnire pot să participe și prieteni sau simpatizanți ai Bisericii Adventiste, precum și persoane care doresc să organizeze proiecte în domeniul asistenței sociale, studenți AZS la asistență socială și/sau sponsori care doresc să susțină activități în domeniul asistenței sociale sau care intenționează să-și înființeze un ONG (Asociație, Fundație, Federație etc).

Cei interesați de eveniment sunt invitați să se înscrie la adresa www.uadventus.ro/conventieNAMS2023 sau pot suna la numărul de telefon 075 314 26 22.