Mărturii

ovidiu

Ovidiu Băluţă, absolvent, Teologie Adventistă Pastorală, UA – Pastor în Conferința Oltenia

De ce am ales ITA? În primul rând pentru că vreau să lucrez ca pastor. Însă experienţa anilor în şcolile neadventiste şi apoi experienţa unui liceu adventist m-au ajutat să realizez că educaţia adventistă este superioară oricărui sistem educaţional.

Aşadar, mare har pentru România! Mare har pentru că are învăţământ universitar adventist. Aici am căpătat informaţii, însă mai mult decât atât, aici am învăţat să trăiesc, să iubesc, să comunic, pentru că Institutul Teologic Adventist găzduieşte modele, Model.

P.S. Îmi recunosc subiectivitatea…Totuşi, dragă Natanael, vino şi vezi!

 

oana

Oana Badea, absolvent Asistenţă Socială Asistent Social

În perioada de studenție petrecută în campusul din Cernica, m-am dezvoltat atât intelectual și profesional cât și spiritual. Un lucru de care n-am avut parte în școlile de stat dar l-am avut aici, a fost o bună relație profesor – student, care m-a ajutat să mă simt acceptată și respectată punându-mi în valoare capacitățile intelectuale și abilitățile practice.

Implicarea în proiectele sociale și demisiune, participarea la capele, la programele de Sabat unde am avut privilegiul să ascult multe predici prezentate de pastori și profesori din România și străinătate, dar și cursurile de spiritualitate m-au ajutat să am o experiență creștină mai profundă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acești ani petrecuți la Cernica, au fost cei mai frumoși ani din viața mea și nu voi regreta nicodată că am optat pentru Institutul Teologic Adventist.

Ramona Simion – absolventă, Teologie adventistă, Limba şi literatura română.

…aici este şcoala Domnului şi unde altundeva dacă nu aici îţi poţi cizela caracterul, îţi poţi pune ţinte înalte, îţi poţi crea o viziune şi, mai ales, te poţi răsfăţa în dragostea divină.

Pentru mulţi aceste cuvinte pot părea simple teorii, care au drept scop promovarea unei imagini bune a şcolii, însă eu, ca studentă la specializarea Teologie – Litere, vă asigur că aici am avut parte de o profundă schimbare a vieţii mele, de experienţe deosebite cu Isus, am reuşit să-mi trasez o direcţie pentru viaţă şi mai mult, să mă simt mai aproape de cer.

 

12

Raluca Rotaru, absolvent Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, profesor pentru învățământul primar, Școala „Mihai Ionescu” – București

Anii de studii la Institutul Teologic Adventist au fost foarte frumoși, chiar dacă uneori mi-a fost greu.

Pe lângă formarea academică, am apreciat programele extracurriculare, care ne-au ajutat foarte mult să creștem atât în relația cu Dumnezeu dar și în relația cu persoanele care au fost lângă noi.

Cel mai mult mi-a plăcut că am găsit oameni deosebiți alături de care am simțit că am avut un progres și m-am dezvoltat, oameni de la care am învățat multe lucruri pentru viață și veșnicie.