Vizita pastorului Ted Wilson la ITA

Vizia în România a pastorului Ted Wilson, Președintele Conferinței Generale a Bisericii Adventiste din Ziua a Șaptea a inclus și o întâlnire cu tinerii adventiști din România. Evenimentul a avut loc la Institutul Teologic Adventist din Cernica, sâmbătă 9 Iunie ora 18.00 și a adunat peste 1000 de participanți.

În cadrul programului invitatul special a oferit răspunsuri la mai multe întrebări venite din partea tinerilor cu referire la formarea dumnealui profesională, dezvoltarea spirituală, viața de familie, aspecte din viața bisericii mondiale, precum și subiecte de interes pentru tineri. De asemenea, a avut și un mesaj devoțional pentru tineri.

Participanții la eveniment au apreciat răspusurile concise și complexe oferite de pastorul Ted Wilson precum și profunzimea lor spirituală bazată pe Sfânta Scriptură. De asemenea cei prezenți, au fost plăcut impresionați de prezentarea pe care a făcut-o soția pastorul Ted Wilson, Nancy Wilson precum și momentul solistic în care Președintele Conferinței Generale a interpretat la clarinet piesa Amazing Grace.

Ted Wilson la Cernica

La evenimentul de la Cernica organizat de Institutul Teologic Adventist și Departamentul de Tineret al Uniunii de Conferințe au mai participat din partea Diviziunii Euro-Africa, Bruno Vertallier presedinte și Gabriel Maurer secretar executiv.

Programul s-a încheiat cu un concert susținut de Corul și Orchestra de Clopote a Institutului Teologic Adventist și formațiile The Royal Singers, Christall Quartet și Adverum.

Puteţi urmări înregistrarea mai jos.

Comentează