Săptămâna de rugăciune la Institutul Teologic Adventist

Studenții Institutului Teologic Adventist s-au obișnuit să înceapă fiecare an universitar cu o săptămână de consacrare și rugăciune. În acest an zilele de închinare au fost programate în perioada 20-27 Octombie, sub motto-ul “Pentru mine a trăi este Hristos!” (Filipeni 1:21). Vorbitorul principal a fost Grig Leordean, pastor în Miami, Florida.

Programul fiecărei seri, precum și prezentările biblice, au reamintit participanților că sunt creați “pentru o viață de părtășie cu Dumnezeu, pentru slava lui Dumnezeu, asemenea lui Dumnezeu, pentru a fi învingători” și “pentru a trăi veșnic”, dacă ar fi să amintim numai câteva dintre titlurile prezentărilor.

Săptămâna de rugăciune

Săptămâna de rugăciune

După mesajele împărtășite de unii studenți la sfârșitul evenimentului avem toate motivele să credem că ceva frumos s-a întâmplat în viața lor. “Asemenea altor săptămâni de rugăciune, și acest timp a fost o nouă ocazie ca să mă apropiu de Dumnezeu, să experimentez aceea pace pe care numai rugăciune ți-o poate oferi. Cred că mai mult decât orice, această săptămână de rugăciune mi-a arătat faptul că viața și existența mea au un singur scop, acela de a-I aduce slavă și onoare lui Dumenzeu.” Daniel Constantin

“A fost o reîmprospătare generală din toate punctele de vedere. Este extraordinar când poți să iei totul de la capăt. Atunci când este un moment mai intensiv de rugăciune, ești altfel în relație cu Dumnezeu și poți să faci față ma bine la toate lucrurile.” Ella Bortiș

Următoarea săptămână de rugăciune a studenților de la Institutul Teologic Adventist este programată în perioada 15-23 Martie 2013.

Comentează