Promovabilitate 100% la examenul de licenţă susţinut de studentii ITA

Cei 47 de studenți ai Institutului Teologic Adventist au obținut rezultate bune la examenul de licență din sesiunea Iunie-Iulie 2012, mediile situându-se între 8,09 pentru studenții de la Asistență Socială și 9,34 pentru cei de la Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.

Procentul de promovare a fost de 100%, profesorii din comisile de examinare având cuvinte de apreciere pentru studenții și profesorii instituției adventiste. Absolvenții programelor de studii Teologie Adventistă Pastorală, Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză și Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar au susținut examenul de licență la Universitatea din București, iar absolvenții programului de studii Asistență Socială s-au prezentat pentru același examen la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Promovabilitate 100%

Promovabilitate 100%

„Această reușită este rezultatul efortului coroborat al profesorilor, studenților, familiilor acestora dar mai ales o mărturie a binecuvântării lui Dumnezeu. Pentru viitor, este de dorit ca acest exemplu să fie urmat atât de studenții pe care îi are Institutul Teologic Adventist cât și de tinerii care se vor înscrie la Institut în sesiunea de admitere din Iulie 2012” a declarat Emanuel Sălăgean, Șef Birou Promovare la Institutul Teologic Adventist.

Comentează