Deschiderea anului universitar 2012-2013 la Institutul Teologic Adventist

Luni 01 Octombrie a avut loc la Institutul Teologic Adventist deschidera oficială a anului universitar 2012-2013. La eveniment au participat profesori și studenți din campus, părinți și invitați speciali.

Cuvântul de Bun venit a fost prezentat de pastorul Marius Munteanu, președintele Institutului Teologic Adventist. Mesajul domnului rector, Prof. Univ. Dr. Ion Toma, a adus în atenția participanților demersurile care se fac pentru acreditarea programelor de studii de licență Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză și în perspectivă pentru acreditarea instituţională.

Deschiderea anului universitar

Deschiderea anului universitar

Momentul devoțional și de consacrare a fost condus de pastorul Ioan Câmpian – Tătar, secretarul Uniunii de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Studenţii au început cursurile unui nou an academic foarte hotărâţi şi motivați, fiind siguri că Dumnezeu îi va ajuta. Investiția în educația creştină şi instruirea academică nu par atractive, mai ales în timpuri de criză, dar conduc către îndeplinirea la cel mai înalt nivel a dezideratului care ne animă pe toţi: Instruirea minții, Transmiterea de valori și Afirmarea credinței.

Comentează